Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Yeezy parantaa 350 V2 “Natural” on tämän viikonlopun suosituin julkaisu

Yeezy parantaa 350 V2 “Natural” on tämän viikonlopun suosituin julkaisu

Tässä kuussa on ollut ehdottoman törkeää lenkkarien pudottamiselle, samoin kuin tämä tuleva viikonloppu ei ole ehdottomasti erilainen, koska olemme tyytyväisiä kuumaan odotetun Yeezy -parannuksen julkaisuun. 350 V2 “luonnollinen”. Vaikka se voi näyttää triljoonalta muilta Yeezy -väriväylältä etäältä, lisäksi tarkistuksessa huomaat, että silmää on paljon enemmän kuin tyydyttää.

Light Cream PrimeKnit -sovelluksesta valmistettu pehmeät keltaiset värit toimivat koko kontrastin saavuttamiseksi. Yksi sopivuus raita ampuu sivuttaisen sivupaneelin poikki, kun taas köysat nauhat sitovat kaiken toisiinsa. Tietysti et voi puhua “luonnollisesta” keskustelematta Adidas -ohjelmasta, joka parantaa välipohjaa alapuolella, joka on myös sävytetty pastellin sävyyn.

Kuva yeetsyymin avulla

Kuva yeetsyymin avulla
Kuten aiemmin huomautettiin, tällä 350 V2: lla on tekniikka hihassaan siinä, että yläosa on todella infusoitu 3M: llä. Vaikka aiemmat väriaineet putosivat yhdessä paljon rajoitetun “RF” -varianttien kanssa, tämä heijastaa omassa ihanteessaan, mikä tekee kaikesta paljon erikoisemman.

Asetettu vähentymään tänä viikonloppuna 24. lokakuuta, varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan, jos haluat, että Adidas Yeezy parantaa 350 V2 “Natural” -kauden aikana! Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä puhtaasta leikatusta väristä, samoin kuin niihin liittyvissä uutisissa, Yeezy parantaa 350 V2 Spring 2021 -kokoonpanoa on paljastettu!

Kuva yeetsyymin avulla

Kuva yeetsyymin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *