Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nike Air Max 95 “Hiukkasharmaa” on nyt vain 80 puntaa Foot Locker UK!

Nike Air Max 95 “Hiukkasharmaa” on nyt vain 80 puntaa Foot Locker UK!

Emme vain pääse riittävästi Nike Air Max 95 “Hiukkasten harmaa”! Vaikka se julkaisi kaiken menetelmän helmikuussa, se on silti yksi suosituimmista AM95: stä, joka vähenee tänä vuonna, samoin kuin jos et vieläkään omista paria, ei ole mitään syytä olla enää niin kuin ne on alennettu vain vain 80 puntaa Foot Locker UK!

“Hiukkasharmaa” hyödyntää Sergio Lozanon anatomisia estetiikkaa täysimääräisesti kerrostettu yläosa, joka on muotoiltu sileästä nahasta ja tehdään erilaisissa harmaasävyissä. Musta sopii yhteen tuon perinteisen Air Max 95 -suunnittelun nauhoitusjärjestelmän, kun taas silmukan nauhat korostetaan kosketuksella “Track Red” -popin kontrastin pop -pop.

Alla alaspäin, löydät mielettömän paksu Nike Air -välipohjan, samoin kuin kaiken pois päältä, kuuluisa soikea “Air Max” -laastari koristaa kieltä, viimeistelee perinteisen 90 -luvun lenkkarin.

Mitä ei pidä Nike Air Max 95 “partikkeli harmaasta”? Tarjotaan nyt vain 80 puntaa Foot Locker UK: lla, et ehdottomasti halua missata tätä! Ymmärräkaamme, jos käsittelet parin ja siihen liittyviä uutisia, Denham X Nike Air Max 95 kunnioittaa OG “Neon”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *