Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Uusi tasapaino 550 “Burgundy Blue” on menetelmässä

Uusi tasapaino 550 “Burgundy Blue” on menetelmässä

New Balance’s 550 Silhouette on kiistämättä yhtenä parhaimmista alueista nykyään parhaimmista elämäntapaista. Vintage -koripallosuunnittelu, joka debytoi tuomioistuimessa kaikki vuonna 1989 P550 -suunnittelun alaisuudessa ja nousi nykyaikaisesti kumppanuudessa Teddy Santisin Aimé Leon Dore -yhtiön kanssa, on juuri äskettäin paljastanut lukuisia halkeita pukeutumista, kuten uusi tasapaino 550 “Burgundy Sininen”.

Aivan valkoisella nahkaisella yläosalla varustettuna, puhtaan ilmeen keskeytetään burgundilla, joka on injektoitu kollegoille, kuten pehmustetut kaulukset ja tuotemerkkielementit: profiili “n” logot, leimatut “NB” kantapäähän, samoin kuin koripalloteema päällä Kielet.

Kuva jalkaalueen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva jalkaalueen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Myös sekoitukseen lisätään pikkulastensinisen osumia, jotka liittyvät ilmoitettuihin tuotemerkkitietoihin. Etujalo, huomaat, että kieli on muotoiltu Fit Together -työkaluista, joissa on suuret rei’itys, mikä parantaa entistä paremmin mallin jo kevyet ominaisuudet. Täysipitkä pehmustettu välipohja jalkojen alla, joka on vuorattu viipaloiden ja tummanharmaan ja tummanharmaan kokonaismäärällä tämä NB550.

Uuden tasapainon 550 “Burgundy Blue” odotetaan näkyvän erittäin pian, joten muista pitää se lukittuna parhaiten täällä ainoalla palveluntarjoajalla, jos et halua unohtaa viimeisimpiä uusia tasapainopasuja. Samankaltaisissa uutisissa koko? X New Balance 550 “Cordura Pack” esittelee tänä vuonna.

Kuva jalkaalueen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva jalkaalueen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *