Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Vapauta muistutus: Älä missaa Yeezy -parannusta 350 V2 “Yecheil”!

Vapauta muistutus: Älä missaa Yeezy -parannusta 350 V2 “Yecheil”!

Kuka on valmistautunut koko vuosikymmenen viimeisen 350 V2: lle?! Tarjoamalla “musta” värejä yleinen uudelleensuunnittelu, Yeezy parantaa 350 V2 “Yecheil” -tapahtumaa, samoin kuin se on toisin kuin mitä olemme nähneet kaukana. Varmista, että käännät päät minne tahansa menet, jos pidät “kolminkertaisesta mustasta” lenkkarista, mutta voit arvostaa värin popia joka hetken kuluttua, varmista, että saat nämä kiinni, kun ne vähenevät perjantaina 20. joulukuuta kello 7.00 Foot Locker uk!

Aivan black promnknit -pohja, aivan ensimmäinen asia, jonka huomaat “Yecheilistä”, on punainen, sininen ja keltainen värin estäminen, jolla on kuuluisa osa tässä julkaisussa. Sovita raita ampuu sivuttaisten poikki, jotta voit taivuttaa sukkiasi helposti, samoin kuin vaikka kolme raitaa olisivat voineet jättää sen sinne sekä kutsua sitä päiväksi, he ovat tehneet tämän värin jopa paljon kiehtovamman kautta Koko sucklinerin tekeminen sekä pohjallinen vaaleanpunainen kerma sävy.

Kuva adidasin avulla

Alla alapuolella kriittisesti arvostettu välipohja näyttää mukavuustasoille, jotka ovat kaavioiden ulkopuolella, samoin kuin kaiken pois päältä on pari paksuja 3M -nauhoja, jotka varmasti kääntävät päät pimeässä.

Perjantaina 20. joulukuuta klo 7.00 Foot Locker UK: ssa Yeezy parantaa 350 V2 “Yecheil” -tapahtumaa myös nuorille että pikkulapsille, joten voit peittää koko kotitaloutesi mitään lämpimästi tänä jouluna! Se tulee olemaan melko vaikea poliisi, joten varmista, että pidät silmäsi kuorittuna @Thesolesupplieriin sekä @ThesolerESTOCKS: iin paljon enemmän julkaisutietoja ja mahdollisia palautustietoja!

Kuva adidasin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *