Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth” on tulossa pian

Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth” on tulossa pian

hänen kauan odotetulla Asics Gel-Lyte 3 -pudotuksellaan Euroopassa myöhemmin tässä kuussa, näyttää siltä, ​​että Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth” Release on myös välitön. Yhteistyö, joka on ollut seitsemän kuukautta tekemisessä, tämä muuttaa ehdottomasti kestäviä lenkkarimarkkinoita, kun ymmärrämme sen.

“Super Earth” on valmistettu 100-prosenttisesti kasvipohjaisista materiaaleista, jotka käynnistyvät juuri ajoissa juhlimaan tunnettua siluetin 50-vuotisjuhlaa. Valkoisesta synteettisestä nahasta ylemmästä korkkipohjaan asti jokaisella elementillä on ympäristön edut sydämessä. Itse asiassa jopa nauhat on valmistettu kierrätetystä paperista.

Yhteismerkkinen yksityiskohtainen armahtaminen kielen ja kantapään ja tietysti et voi puhua tästä supertähdestä mainitsematta ommeltua kukkakuviota sivusuunnassa ja mediaalilevyissä, jotka todella verhoityvät välipohjan alapuolelle. Vaikka tämä on aiheuttanut melko sekoitusta lenkkarinpäiden keskuudessa, se pitää yhdenmukaisesti kahden kierroksen perustajan allekirjoituksen säästämisen kanssa.

Pian Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth” -tapahtuman on oltava yksi jo jonkin aikaa, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Lisäätkö nämä henkilökohtaiseen kokoelmaan? Kerro meille, samoin kuin täällä, kun olet täällä, voit myös katsoa tulevaa Sean Wotherspoon X Adidas Zx 8000 “Super Earth”!

Kuva kierroksen kahden Hollywoodin läpi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *