Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Adidas Y-3 Runner 4d ‘Black’ saa varmennetun julkaisupäivän

Adidas Y-3 Runner 4d ‘Black’ saa varmennetun julkaisupäivän

, kun se on tehnyt vaikean puun kiitotien debyyttinsä Pariisin muotiviikolla aiemmin tänä vuonna, Adidas Y-3 Runner 4d ‘Black’ on vihdoin varmennettu julkaisu päivämäärä, samoin kuin olemme hyped!

Jatko-osa Adidas Y-3 Runner 4D ‘White’: lle, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna, ‘musta’ on paras yhdistelmä Adidasin etenemistä sekä Y-3: n erehtymätöntä estetiikkaa/ SHEATHY SLIP -sovellusta ylpeilee Adidasista ” Signature Primernit -tekniikka, samoin kuin 3D -painetun pohjayksikön päällä, joka on valmistettu valolla ja happea digitaalisen valon synteesin kautta.

Adidas Y-3 Runner 4d ‘Black’ on maalattu murhattuun väriaineeseen, jossa on ‘Ash Green’ Futurecraft -välipohja, joka on tarkoitus vähentyä 7. syyskuuta. Ymmärrämme, mitä uskot lenkkarista alla olevassa kommenttiosassa, samoin kuin kopioitatko vai et. Associated News -sivustolla tässä on ensimmäinen katsauksesi Adidas Originals 4D-5923: een.

Jos uskot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa nykyinen täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *