Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Kobe Bryant X Nike -kumppanuus on virallisesti palannut

Kobe Bryant X Nike -kumppanuus on virallisesti palannut

takaisin viime vuoden huhtikuussa, ilmoitimme, että Kobe Bryantin ja Niken kuuluisa yhteistyö oli ohi. Legendaarisen koripalloilijan ennenaikaisen ohimennen jälkeen Vanessa Bryant totesi, että hän ei ollut tyytyväinen Beaverton -brändin markkinointistrategiaan, ja hänet pakotettiin siten leikkaamaan siteitä. Tämän sanottuna melkein koko vuotta myöhemmin näyttää siltä, ​​että kumppanuus on virallisesti palannut – ja tässä on kaikki mitä tiedämme toistaiseksi.

“Kobe Bryant osoittaa niin paljon niin monille meistä, ei vain NBA -faneille, vaan maailmanlaajuisesti pelin ulkopuolella”, sanoi Niken toimitusjohtaja John Donahoe. “Hänen vaikutuksensa urheilun kasvattamiseen, erityisesti naisten ja nuorten rohkaisemiseen poimimaan sen, kestää yhtenä hänen syvimmistä, kestävästä perinnöstä. Toivomme yhdessä Vanessan kanssa kunnioittavan Kobea ja Gigiä puolustamalla uutta sukupolvea paljon vuosia varten. tule. ”

Kaksi vuotta hänen kuolemansa jälkeen Swoosh esittelee Kobe 6 Protron “Mambacita Sweet 16”, joka toimii kunnianosoituksena Gigi Bryantille, joka myös valitettavasti kuoli. Tämän julkaisun tuotot hyödyttävät Mamba & Mambacita Sports Foundation -säätiötä, voittoa tavoittelematonta organisaatiota, joka on omistettu luomaan positiivisia vaikutuksia urheilijoille ja lapsille ja tytöille urheilussa.

Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle paljon lisätietoja sen kehittyessä, ja niihin liittyvissä uutisissa Kobe Bryantin tuotemerkki tuli äskettäin Metaverseyn.

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *