Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Nike vapauttaa talvivalmis M2K Tekno ‘Corduroy & Textued’ -pakkaus

Nike vapauttaa talvivalmis M2K Tekno ‘Corduroy & Textued’ -pakkaus

, kuten Adidas Originals Yung-1, monet isä-lenkkarit yleensä valitsevat paljon enemmän vintage-estetiikkaa, mutta Nike M2K Tekno valitsee paljon paljon Futuristisempi tunnelma. Oppitunti lenkkarin muotoilusta, tämä paksu crep putosi ensimmäisen kerran huhtikuussa, samoin kuin nyt, Swoosh on vapauttanut talvivalmiuden ‘vakosameneen & Kuvioitu ‘pakkaus.

Kolmen s-sneaker-lajikkeen nykyaikaistettu Nike-hallitsija on koskettaa karvaista mokkanahkaa, meshiä, vakosamettia ja kuvioituja kumia. Aivan ensimmäinen väri on maalattu sekoitukseen tummanharmaaksi ja oliiville, toisella on kaiken kaikkiaan rusketus, samoin kuin kolmas suhtautuu myönteisesti tumman ja kevyen obsidiaanin yhdistelmään. Kaikki kolme versiota saadaan päätökseen perinteisellä kuningatar -välipohjalla, samoin kuin matta muovikantapala kiehtovan tekstuurin kontrastia varten.

Nike M2K Tekno ‘Corduroy & Tekstuuroitu ‘Pack on tarkoitus julkaista 1. joulukuuta! Ymmärräkaamme, minkä Colourwayn olet poliisi alas alla olevissa kommenteissa! Associated News -lehdessä Nike paljasti äskettäin paksu zoom 2K -lenkkarin!

Jos uskot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, tarkista viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *