Tarkempi katsaus Nike Adapt Huarache

-kuvaan FYK7: n kautta
Lenkkarimaailma on edelleen ehdottoman sumiseva Nike Adapt Huarache -ilmoituksesta. Se toimii Beavertonissa sijaitsevan brändin uusimpana automaattisen lenkkarina, se perustuu legendaariseen Air Huarache -tapahtumaan, joka ensin teki aaltoja jo vuonna 1991 ja jatkaa niin tänään. Kun julkaisupäivä tulee lähemmäksi ja lähemmäksi, katsotaanpa lähimpänä!

Kuvat Sneakerhead @fyk7: n kohteliaisuudesta, Adapt Huarache on maalattu puhtaalla valkoisella ja mustalla värimallilla. Futuristisessa kengässä, joka on valmistettu laajasta materiaaleista, mukaan lukien verkko, mokka ja kumi, Fitadapt -tekniikkaa hyödyntää nauhoitusjärjestelmää. Tätä voidaan hallita itse kenkällä tai älypuhelinsovelluksen kautta, joka on myös SIRI-yhteensopiva mukavuuden lisäämiseksi. Pohjimmiltaan pystyt sanomaan “Hei Siri, kiristä nauhani.”; Tai “Hei Siri, vapauta kengät.”; ja potkusi seuraavat esimerkkiä.

Kuva Fyk7: n kautta

Kuva Fyk7: n kautta
Voit myös vaihtaa kengän pohjassa olevat LED -valot haluamaasi väriin ja asettaa nauhoittavia esiasetuksia, jotka mukautuvat mihin tahansa tekemäsi. Tuotemerkin kannalta tekninen sanamuoto armahtaa nahkakielen seuraavalle vuosisadan estetiikalle, kun taas pieni swoosh osuu sivupuolelle, viimeistelee ulkoasun.

Tulevaisuus on täällä, ja se saapuu 13. syyskuuta. Kädet alas yhden vuoden hypeisimmistä lenkkarista, Nike Adapt Huarache ei pidä unohtaa, joten pysy kuulolla paljon enemmän julkaisutietoja ja päivitettyjä myyjiä sen kehittyessä!

Kuva Fyk7: n kautta

Kuva Fyk7: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *