Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Parempi katsaus Adidas Originals Nite Joggeriin

Parempi katsaus Adidas Originals Nite Joggeriin

jo lokakuussa, Adidas Originals paljasti suunnitelmat julkaista nykyaikaistettu Nite-lenkkeily vuonna 2019. Nyt tarkastelemme paremmin vastavalmistettua juoksijaa!

Ensimmäinen esitelty 70 -luvun lopulla tämä lenkkari tuotettiin juoksijoita, jotka juoksivat aamunkoitteesta hämärään asti, tästä syystä nimi. Vuoden 2019 muokattu versio on muotoiltu materiaalien yhdistelmästä, mukaan lukien mokkanahka ja verkko. 3M nauhat Varmista, että sinut näkyy pimeässä, samoin kuin kantapään laskuri, joka kääri kengän takaosaan äärimmäisen tuen saamiseksi. Tietysti se ei olisi täysi makeover ilman jalkojen alla olevaa välipohjaa.

Adidas Nite Jogger esittelee täällä ‘Core Black’ -värillä, jolla on oranssi ja siniset aksentit, ja se debytoi myös ‘Clear Gray’. Ymmärrämme, mitä uskot tästä lenkkarista alla olevassa kommenttiosassa! Associated News -tapahtumassa voisiko tämä olla Pharrell Williamsin seuraava Adidas Originals NMD Hu?

Kuvia hypebeastin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *