Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Valkoinen X Nike Air Max 90 ‘Musta’ saa mahdollisen julkaisupäivän

Valkoinen X Nike Air Max 90 ‘Musta’ saa mahdollisen julkaisupäivän

, kun otetaan huomioon, että se vuotaa ensin maaliskuussa, Sneakerheads Anywhere ovat olleet (im) kärsivällisesti odottaneet off-white x: n vapauttamista Nike Air Max 90 ‘Black’, ja nyt meillä on potentiaalinen julkaisupäivä!

Sivupaneelien varrella on silmiinpistävä valkoinen swoosh, joka on maalattu erittäin varkain sävyyn koko sen yläosassaan, kun taas rohkea oranssi laastari toimittaa ‘mustaa’ kauniisti vastakkaisella estetiikalla. Alla alapuolella on ilma -infusoitua välipohjaa lisämukavuuden ja tasaisemman askeleen vuoksi, ja asioiden pyöristämiseksi ”ilma” -brändäys täydentää dekonstruoidun estetiikan, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Lähteidemme mukaan off-valkoinen X Nike Air Max 90 ‘Black’ julkaistaan ​​Nikessä, Select Stoctors -sovelluksessa sekä SNKRS-sovelluksessa 17. tammikuuta. Kerro meille, jos kopioi Twitter @Thesolesupplier! Aiheeseen liittyvissä uutisissa tässä voit kopioida yksinoikeudella valkoisen X Nike Air Force 1 ‘Blue’!

Jos aiot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, muista tarkistaa nykyinen täällä!

Kuvia lenkkarien uutisten avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *