Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Ensimmäinen tarkastelu Atmos X Adidas ZX 1180 parantaa “Iridescent”

Ensimmäinen tarkastelu Atmos X Adidas ZX 1180 parantaa “Iridescent”

, vaikka se saattaa tuntua hieman rauhalliselta kolmesta raidasta tällä hetkellä, näyttää siltä, ​​että he säästävät parhaansa viimeiseen viimeiseen asti Ennen nähnyt Atmos X Adidas ZX 1180 Paranna “Iridescent”! Valmistettu kumppanuudessa japanilaisen etiketin kanssa, tämä erittäin heijastava pari on varma kääntää päätä missä tahansa!

Powered by the with auting täysi kaasu lähtöön tulevaisuuteen, “iridescent” on toisin kuin mitä olemme nähneet aiemmin. Muita paksu muotoa sekä rakennetta, se on valmistettu palkkioiden nahasta sekä korostetuista 3M-paneeleista, jotka on infusoitu öljyn kaltaisella makeoverilla. Paksu kolme raita brändäys ampuu sivuttaisten sekä mediaalisten sivupaneelien yli, kun taas distruction on kiinnostunut kantapäähän.

Kuva YanKEEKicksin avulla

Kuva YanKEEKicksin avulla

Kuva YanKEEKicksin avulla
Alla olevaan alaspäin löydät liioitellun ainoa järjestelmän, joka on tehty Adidasissa, parantaa teknologiaa mukavuutta sekä vaimennusta, joka on todella otettu uusille korkeuksille, samoin kuin tämä on pyöristetty neon vaaleanpunaisella kumipohjalla, joka tarjoaa sen Tokio-inspiroi esteettinen.

Melko paljon muuta muuta ei ymmärretä Atmos X Adidas ZX 1180 parantaa “iridescent”, vaikka odotamme heitä osuma hyllyt joskus ennen vuoden loppua. Ymmärrämme, jos lisäät nämä kokoelmasi sekä siihen liittyvistä uutisista, ATMOS X Nike Air Max Zoom 950 on paljastettu!

Kuva YanKEEKicksin avulla

Kuva YanKEEKicksin avulla

Kuva YanKEEKicksin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *