Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Valkoinen X-Converse Chuck 70 2.0 -sock on peruutettu

Valkoinen X-Converse Chuck 70 2.0 -sock on peruutettu

Emme voi ilmoittaa, että odotimme tätä köyhää uutista, mutta Converse on juuri paljastanut, että kuuma odotettu off-valko-valkoinen X Converse Chuck 70 2.0 -sock on virallisesti ollut virallisesti peruutettu vielä enemmän ilmoitukseen.

Alun perin viitataan vähentymiseen osana yhden tähden brändin “All Star -kokoonpanoa”, jossa heidän odotettiin ryhtyvän monien yhteistyökumppaneiden kanssa, kuten Comme des Garçons, Kim Jones, Tyler, Luoja, Chinatown Market, Telfar, Bandulu, Natasha Cloud, Draymond Green, samoin kuin Alexis Sablone, Off-White-merkintä oli ylivoimaisesti kaikkein hyped-lisäys alueelle.

Kuva käännöksen kautta

Kuva käännöksen kautta
Ensimmäisenä vuonna 2018 julkaistu Chuck 70 2.0 on muotoiltu perinteisestä kangasrakennuksesta, kun taas allekirjoitusvalkoisen X Nike -sarjattujen näkökohtien allekirjoitus tekee heidän menetelmänsä koko siluetissa. Vahvasta oranssista vetoketjusta tunnistetaan mediaaliseen sivutekstiin, musta sekä valkoinen vulkanoitu kumi -välipohja jalkojen alla on tämä tietty väritie “raita” lempinimi.

Ei ole vielä sanaakaan, jos kauan odotettu off-valkoinen X Converse Chuck 70 -raida tekee paluun, mutta yksi asia on kuitenkin varma, että kuulet sen ensin täällä. Pidä se lukittuna pohjakauppiaan paljon enemmän uutisia kehittyessä, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös ottaa ensimmäisen katsauksesi off-white x nike dunk matala “musta”, joka on osa tulevaa “50” kokoelma!

Kuva käännöksen kautta

Kuva käännöksen kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *