Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Ota kokoelmasi uusiin korkeuksiin näiden Alexander McQueen -lenkkarien

Ota kokoelmasi uusiin korkeuksiin näiden Alexander McQueen -lenkkarien

-kokolla ei ole väliä – ellet puhu Alexander McQueenin liioiteltuista pohjalta, niin he vievät kirjaimellisesti kokoelmasi uusiin korkeuksiin. Kenkä, josta on tulossa yhä suositumpi tunnin mukaan, on aika, että koit McQueenin ylimääräisen paksu pohjayksikkö itsellesi!

Useissa siluetteissa ja väreissä, turvonnut välipohja oli yksi ensimmäisistä tyyleistä, jotka olivat edelläkävijöitä ylisuuria kenkätrendiä. Italiasta valmistettuja, nämä ovat joitain helpoimmista lenkkarista, joita raha voi ostaa, joten muista tarttua pariin, kun ne ovat vielä saatavilla!

Alexander McQueenâ liioiteltu nahan lenkkari

Alexander McQueen liioiteltu McQueen-lenkkari, liioitetun nahan lenkkarin, saapuu koskemattomaan ja täydelliseen täysin valkoiseen värivalikoimaan, jossa kultafoliomerkki osuu kielelle ja kantapäälle. Klassiset rei’it näkyvät sivupaneeleissa lopullisen hengityskokemuksen saavuttamiseksi, mikä tekee niistä ihanteellisia lämpimämpiä kuukausia varten.

Alexander McQueenâ liioiteltu nahka ja sametti lenkkari

Mahdollisesti yksi ainutlaatuisimmista kouluttajista, Alexander McQueen liioiteltu-pohjainen nahka ja samettisen lenkkarin on nahkarakenne kantapään ympärillä ja tämä muuttuu hitaasti, mutta varmasti muhkeaksi nahkaksi, kun se liikkuu kohti lenkkarin etuosaa, se on annettu Suihkumaalaus.

Alexander McQueenâ liioiteltu nahan lenkkari

Minimaalisen mestariteoksen, Alexander McQueenin liioiteltujen nahkaisen lenkkarin on pitänyt olla suosituin paksu pohjatyyli. Ansaitsemalla itselleen ansaitun kultti-aseman debyyttinsä jälkeen, tämä on kerännyt Instagram-syötteitä viime vuosina, emmekä ole yllättyneitä!

Alexander McQueenâ liioiteltu-pohja ja mesh-lenkkari

Kengät, jotka ovat olleet paikalla vuodesta 2015 lähtien, melkein mikään ei ole muuttunut Alexander McQueenin liioiteltujen mokkanahojen ja mesh-lenkkarien kanssa, ja se on hyvä asia! Miksi parantaisit jotain, joka on jo täydellinen, eikö niin? Tämä on välttämätön poliisi

Alexander McQueenâ liioiteltu nahan lenkkari

Jos et ole täysin valkoisten lenkkarien fani, kokeile kokoa Alexander McQueenia liioiteltuja nahka-lenkkaria! Kuvataan nimellä “talon lopullinen muoto”;, tämä on täydellinen kenkä kalliolle sekä hupparin ja räätälöityjen housujen kanssa. Italialaisesta nahasta valmistettu se on hienovaraisesti leimattu hopeasuunnittelijan kirjaimilla.

Alexander McQueenâ liioiteltu nahan lenkkari

Esitä silmiinpistävä väri-pop kesäkierrokseen Alexander McQueenin liioiteltujen nahan lenkkarin kanssa! Kuten muutkin väriaineet, tämä muuttaa kaavaa hiukan lisäämällä rohkean punaisen sävyn mokkanahkakielekkeisiin. Niille, jotka haluavat jotain hieman erilaista, tämä on kenkäsi!

Alexander McQueenâ liioiteltu-pohja loisteputken lenkkari

Alexander McQueenin liioiteltujen istuvien nahka-lenkkarien kunnioittaminen perinteiselle juoksukenkälle, mutta ylellisellä kierroksella on puhdas valkoinen pohja, jossa on fluoresoivia oransseja paneeleja selän ympärillä, jota on vaikea sivuuttaa. Hopealogot näkyvät kantapäässä, kielet ja pehmustetut kaulukset ovat läsnä mukavuuden lisäämiseksi.

Alexander McQueenâ liioiteltu-pohja ja mesh-lenkkari

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on Alexander McQueen liioiteltu-pohja-mokkanahka ja Mesh Sneaker, joka auttoi paksuisen lenkkarien trendin edelläkävijää vuonna 2015! Asennus rusketus-, sinivihreä- ja laivaston mokkanahkapaneeleilla, kauniissa lohi-nauhat tekevät tästä yksi kaikkein silmäänpistävimmistä MCQ-lenkkarista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *