Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nosta kesäajan kierto näiden vilkkaiden Nike-lenkkarien kanssa

Nosta kesäajan kierto näiden vilkkaiden Nike-lenkkarien kanssa

On aika laittaa nämä täysin mustat lenkkarit pois, kun kesä on viimeiseksi laskeutunut! Vaikka voi olla aika pilata ne “kolminkertaiset valkoiset” kreppit, miksi et kokeile jotain uutta tällä kaudella näiden kymmenen vilkkaan Nike -lenkkarin kanssa?! Perinteisestä ilmavoimasta 1 nykyaikaiseen Air Max 720 -tapahtumaan on jokaiselle jotakin täällä kaikissa eri tyyleissä ja väreissä!

Katso alla olevat suosituimmat ehdotuksemme tai katso täältä koko Nike -lenkkarin lajike! Saat paljon enemmän tällaista materiaalia, muista ladata virallinen ainoan toimittajasovelluksen ilmaiseksi ihanteelliselle ihanteelliselle!

Nike Air Max 97 ‘White Volt’

Niin puhdas kuin se tulee, luodin junan inspiroima Nike Air Max 97 ‘White Volt’ näyttää siltä, ​​että se olisi liikkeessä, vaikka se seisoo paikallaan. Nämä ovat parhaat kesäaikaiset lenkkarit, jotka on maalattu erittäin puhtaaseen valkoiseen värilliseen väriä, jossa on kirkkaat ympäristöystävälliset ja varkaat mustat aksentit.

Nike Air VaPormax 3.0 ‘Kuu Lasku’

Mitä ei pidä Nike Air Vapormax 3.0 ‘Moon Landing’?! AVM: ää, jossa on vaaleanharmaa Flyknit -yläosa, on ristiriidassa voimakkaiden oranssien aksenttien kanssa. Lisäksi toinen sanallinen kuugrafiikka näyttää myös Swooshissa ja kantapäässä.

Nike Air Max 720 ‘voltti’

Yhden vuoden 2019 suosituimmista siluetteista, Nike Air Max 720 ‘volt’, pitäisi ehdottomasti olla kokoelmasi alue. Kova suunnitellusta verkosta valmistettu se sijaitsee kirkkaan ympäristöystävällisen turvatyynyn yläpuolella, joka vain esiintyy Swooshin paloisin ilmajärjestelmä.

Nike Air Max 97 ‘Game Royal’

Hanki peli tällä kesällä aivan uuden Nike Air Max 97 ‘Game Royal’ kanssa! Niin puhdas kuin se tulee, suosittu vesijohtovedet ovat katettu valkoisella, sinisellä ja punaisella sävyllä kunnioittaen NBA -pudotuspelejä.

Nike React -kohta 55 ‘auringonlasku’

Ilman kysymyksen varjoa yksi tähän mennessä erityisimmistä RE55 -väreistä, Nike React -kohta 55 ‘auringonlasku’ on paras kenkä kalliolle rannalla sijaitseessaan. React Foam on maalattu hohtavaan violetti sävyyn, joka tekee näistä muutamasta kaikkien aikojen mukavista krepeistä.

Nike Air Vapormax 3.0 ‘valkoinen voltti’

Seuraamalla Swooshin nykyistä pakkomielle valkoisten värien integroimista allekirjoitus ‘volt’ -sävyyn, Nike Air Vapormax 3.0 ‘White Volt’ kääntää asiat ylöspäin, jossa on punaista ripottua kielellä ja kantapäätä. Täyspitkä ilmajärjestelmä saa jokaisen vaiheen näyttämään pilveltä.

Nike Blazer Royal QS ‘pääsiäinen’

Vaikka Nike Blazer Royal QS ‘pääsiäinen’ ei ehkä ole pääsiäinen, on silti ansaitseva lisäys kesäisin lenkkarien kiertoon. Pastellin sävyissä maalattu kenkä tarjosi heti, kun se oli viime vuonna ensimmäistä osumaa hyllyä, joten ota pari paria, kun voit!

Nike Air Safari ‘Emerald Green’

Tee muista lenkkaripääistä ympäristöystävällinen kateutta Nike Air Safari ‘Emerald Green’ kanssa! Todennäköisesti yksi tämän luettelon houkuttelevimmista kengistä, yhteentörmäysväristä ja rakenteista integroituvat tuottamaan kengän, jonka on osoitettu kääntävän päätä tällä kaudella. Älä missaa!

Nike Air Max 95 ‘takaisku tulevaisuus’

Osa tämän vuoden “takaisku tulevaisuuden” pakkauksesta, Nike Air Max 95 ‘takaisku tulevaisuudesta’ ei välttämättä ole yhtä vilkas kuin muut tämän luettelon muilla, mutta sen ei ehdottomasti pitäisi olla kierto -alue. Työskentelemällä mustalla pohjalla, irisoivat paneelit toimivat näyttelyn pysäyttämiseksi.

Nike Air Force 1 ’07 Lv8 1 ‘valkoinen’

Yksi puhtaimmista krepeistä, joita voit saada ihanteellisen nyt, Nike Air Force 1 ’07 Lv8 1 ‘valkoinen’ voi näyttää minkä tahansa tyyppiseltä “kolminkertaisesta valkoisesta” AF1: ltä, mutta se on kaukana siitä. Erityisellä pinottuna nauhoitusjärjestelmällä, joka on sekä sininen että punainen, nämä ovat tarpeen poliisille lämpimämpiä kuukausia tulevina kuukausina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *