Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Valkoinen X Air Jordan 1 “Oregon Ducks” voisi olla matkalla

Valkoinen X Air Jordan 1 “Oregon Ducks” voisi olla matkalla

kaikista valkoisten X Nike-lenkkarien ulkopuolella, jotka ovat pudonneet ottaen huomioon, että 2017 Virgil Ablohin käsittelevät legendaarisen Air Jordan 1 on, kädet Alas, siellä kaikkein hyped. Viimeisen kolmen vuoden aikana hän on julkaissut yhteensä kolme väriä, ja nyt näyttää siltä, ​​että neljäs voisi olla matkalla luonnonvalkoisen X Air Jordan 1 “Oregon Ducks” muodossa.

Yliopistojalkapallojoukkueen virallisen Twitter-tilin avulla Air Jordan 1 esitetään suositun SNKRS “Got ‘EM” -näytön edessä, jossa on tekstin yli liitettyjä tuotemerkkitarroja. Kengät itse noudattaa samaa voittajakaavaa kuin OG Colourway, mutta se vaihtaa punaisen “omenavihreällä” sävyllä. Tämä on sitten vastakohtana “keltaisen lakon” aksentteihin ompelemisessa ja ankkojen kantapäässä, täydentäen täydellisesti koulun virallisia värejä.

Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli hajotetulla tavalla, kun taas rohkea vihreä vetoketju kääri tyylikkäästi ylimpien silmien ympärille allekirjoituksen ulkopuolisen esteettisen allekirjoituksen, jota me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Tällä hetkellä on todennäköistä, että off-valkoinen X Nike Air Jordan 1 “Oregon Ducks” on vain malli, mutta ottaen huomioon, että tämä tulee joukkueen viralliselta tililtä, ​​on valtava mahdollisuus, että he yksinkertaisesti vihjaavat Mitä löytää ensi vuonna. Pidä se lukittuna ainoan toimittajan päälle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy!

Kuva Oregon Ducksin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *