Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Air Jordan 5 “Green Bean” vuodesta 2006 on palannut

Air Jordan 5 “Green Bean” vuodesta 2006 on palannut

Air Jordanin 5 “Green Bean” paluu on kiertänyt huhumyllyn ympärillä melko pitkään, mutta näyttää siltä, ​​että se on Lopulta vahvistetaan virallisesti. Ensin julkaisivat kaiken menetelmän vuonna 2006, Jordan Brand on mennyt syvälle arkistoihinsa tuodakseen tämän kuvakkeen takaisin – ja tässä on kaikki mitä ymmärrämme tähän mennessä!

Kuva Zsneakerheadzin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Shots Sneaker Insider @Zsneakerheadzin, “Green Be”, julkaistiin aluksi kuusitoista vuotta sitten. Vaikka tämä ei ole OG -väri, sitä ajatellaan, että monet Jordanin päät ovat yksi parhaimmista Air Jordan 5s: n koskaan julkaistuista. Erittäin premium-rakenteen keräämällä vaaleanharmaa nubuck on päällystetty 3M-heijastavalla viimeistelyllä, jotta voit taivuttaa jopa hämärässä olosuhteissa. Klassinen sovi yhteen paneelit pukeutuvat sivuttaisiksi ja mediaalisiin, kun taas tummat hiilen silmäsuunnittelut ovat aivan kuten alkuperäinen pari ’06: sta.

Silmiinpistävät “Green Bean” -aksentit tekevät menetelmänsä suckliner- ja Jumpman-tuotemerkille ja kaiken pois päältä P-51 Mustang-inspiroima Nike Air -välipohja saadaan päätökseen jäisellä sinisellä ulkopohjalla, viimeistelemällä legendaarisen ilmeen.

Kuva Zsneakerheadzin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Air Jordan 5: n “vihreän pavun” uudelleen julkaisupäivä on vielä virallisesti vahvistettu, vaikka lähteemme kertovat meille, että he putoavat 7. toukokuuta SNKR: ien avulla ja valitsevat jälleenmyyjät. Pidä se lukittuna paljon enemmän, kun se kehittyy, ja kun olet täällä, voit myös katsoa A Ma Maniére X Air Jordan 2: n kurkistamista!

Kuva Zsneakerheadzin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *