Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Brit Awards -ehdokas Mabel esittelee katutyylisiä valtakirjojaan Air Max 720: ssä

Brit Awards -ehdokas Mabel esittelee katutyylisiä valtakirjojaan Air Max 720: ssä

, joka rokkaa tulevaa Pink Sea Colourway -tapahtumaa
Mabel McVeellä on ollut melko vuosi nousevana taiteilijana.

Hänen äskettäinen hitti “Älä kutsu minua”; hallitsee parhaillaan numerossa 5 Yhdistyneen kuningaskunnan virallisessa singlekaaviossa ja hänet nimitettiin äskettäin arvostetulle brittiläisen läpimurtolaki -tunnustukselle Brit Awards -palkinnossa, jonka voit nyt äänestää verkossa brits.co.uk -sivustossa perjantaihin asti.

Musiikilliset saavutukset syrjään, lahjakas 22-vuotias tunnetaan myös katutyylistä kyvykkyydestään, jonka hän usein paperit Instagramissa, merkitsemällä off-white x nike- ja air max 97s hänen erityisiksi suosikkeistaan.

Seurauksena on, että laulaja sopii parhaiten Niken New Air Max 720 Colourwayn esittelyyn, joka on tarkoitus saapua pian.

Mabel päättää yhdistää elämäntapakenkä allekirjoitusharmaa ja sininen ratapuku, jossa on räätälöity midriffin baring -levitetty huppari, esittelemään tuotemerkin vaaleanpunaisen meren luovutuksen täyteen potentiaaliinsa.

Vauvan sininen yhdistyy kirkkaan vaaleanpunaiseen tässä siluetissa, jotka kaikki sidoksissa trendiseen suuntautuneisiin metallisiin yksityiskohtiin futuristisen ilmeen vuoksi.

Air Max 720 on varustettu yhdellä Niken suurimmista ilmayksiköistä tähän mennessä, mikä osoittaa, että se on hyvin varusteltu käsittelemään energisiä tanssirutiineja, jotka ovat olennainen osa laulajan/lauluntekijän live -esityksiä.

Jos rakastat Air Max 720: ta, kuten Mabel, vaaleanpunaisella merellä, muista pitää silmällä, koska tämä pari vapautuu pian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *