Jumalan perusteiden huolenaiheet tarjotaan nyt

, kun se liittyy päivittäisiin satunnaisiin, kukaan ei pikemminkin kuten Jerry Lorenzo. Amerikkalainen suunnittelija on tunnettu erinomaisista materiaaleistaan ​​sekä lukuisista erinomaisista leikkauksista sekä muodoista. Nyt ammattitaitoinen suunnittelija on ottanut käyttöön nykyisen Jumalan perusteiden huolenaiheet sekä ne on syytä ottaa huomioon.

Rikkaat hupparit, polot, neulot, paidat, shortsit ja hikoilu, tämä kokoelma on kyse mykistyneistä sävyistä sekä jokaisesta kappaleesta. Maallinen väriyhdistelmä tarjoaa meille yeezy -tunnelman, kun taas suuri muoto ja vähenee vetovoimaa massoihin.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kun puhutaan kokoelmasta, Lorenzon piti todeta tämä:

Minulle se, mitä tein perusteiden kanssa, tuntui epärehelliseltä hetken kuluttua, koska se oli vain kastettu versio Jumalan huolestuneisuudesta “, hän sanoi.” Halusin toimittaa jotain, joka voi seisoa yhdessä päälinjan kanssa, koska sen oma on oma olo .
Tätä kokoelmaa on nyt saatavana Ssense: n avulla, joka ei ole pitkään. Löydä linkit, jotta voit nähdä paremmin ja pitää se lukittuna kaikkien parhaimpien uutisten ja lenkkariyhteisön julkaisujen suhteen.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *