Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Valmistaudu Gundam X Nike SB Dunk High

Valmistaudu Gundam X Nike SB Dunk High

, jos olet koskaan nauttinut tai tarkistanut Gundamin nuorena tai aikuisena. . Yhteistyössä japanilaisen asevoimien tieteiskirjallisuuden franchising -ohjelman kanssa, joka teki alustavan debyyttinsä jo vuonna 1979, se on edelleen yhtä näkyvä kuin koskaan useiden elokuvien, videopelien ja NYT, Sneaker Collabsin ansiosta.

Useiden hyvämaineisten lähteiden avulla paljastettu, tämä dunk kunnioittaa RX-0-yksisarvisia Gundamia, joka nähtiin ensimmäisessä Gundamin ensimmäisessä jaksossa kehittyvän sukeltajien. Aivan ensimmäisessä parissa tunnistetaan täällä kahdessa väreissä, ja se on tummansininen ja palanut oranssi paletti, kun taas toinen valitsee vahvan punaisen ja valkoisen suunnitelman, joka on näiden kahden vakio.

Kuva SneakerJamz_new: n avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Molemmat parit ovat täynnä viittauksia mechasiin. Premium-nahkarakennuksen keräämällä RX-0-yksisarvinen logo on painettu sivusuuntapäätä pitkin, kun robotti-inspiroima rintalevy korvaa perinteiset rei’ityst, jotka olet yleensä löytänyt varpakotelosta. Yksi suurimmista eroista niistä kaikista voidaan kuitenkin löytää sivuseinien yli. Täällä voit vaihtaa Nike Swooshin erilaisilla gundam -muunnelmilla. Voit jopa lisätä kaksi myös, jos haluat todella muuttaa asioita. Jotain kiehtovaa on, että jokainen pari sisältää myös erilaisia ​​tarroja, jotta voit mukauttaa parisi sydämesi sisältöön.

Gundam X Nike SB Dunk High “RX-0” on valmistettu manga-jättiläisen faneille. Ymmärräkaamme, mikä väri on eniten, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Nike SB Dunk High “277” vaikuttaa Magnus Walkerin vuoden 1971 Porsche 911!

Kuva SneakerKnockerzllc: n avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *