Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Michael Jordanin legendaarinen Air Jordan 1 on parempi katsaus Air Jordan 1 matalalle “Varsity Red”

Michael Jordanin legendaarinen Air Jordan 1 on parempi katsaus Air Jordan 1 matalalle “Varsity Red”

. Silti niin hyped kuin koskaan. Siksi olemme niin innoissamme upouudesta Air Jordan 1 Low “Varsity Red”.

Borrowing aspects from its High as well as Mid counterparts, the “Varsity Red” is painted in the signature colourway with rouge shades making their method to the ankle, heel, as well as front, while black accents descend on the side panels, tongue, samoin kuin varpaiden laatikko.

Kuva GC911: n kautta

Kuva GC911: n kautta
Signature Jumpman -teema armahtaa kielen, kun taas AJ1: n tunnettu siivekäs koripalloteema on hienosti brodeerattu kantapäähän. Kaiken pyörittämiseksi tyylikäs Nike Swoosh liukuu sivusten ja mediaalien poikki, viimeistelee ikäisen estetiikan.

Nike Air Jordan 1 matala “yliopisto punainen” ei ole vielä vahvistettu julkaisupäivää, mutta niiden pitäisi olla kanssamme vuoden loppuun mennessä. Ymmärräkaamme, mitä uskot tähän klassiseen-tapaa-kontemporaariseen tunnelmaan, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa Air Jordan 4 “University Blue” on juuri paljastettu!

Kuva GC911: n kautta

Kuva GC911: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *