Air Jordan 4 “Sashiko” tulee paljastamaan

Mitä ei pidä siitä, että Air Jordan 4 “Sashiko”? Perinteinen japanilainen kirjontamenetelmä, joka on peräisin 1600-luvun alkupuolelle, blazer Mid sekä Dunk Low Molemmat saivat tämän makeover aiemmin tällä kaudella, samoin kuin AJ4: n kokea sen.

Saapuminen voimakkaaseen “syvänmeren” värikouraan, “Sashiko” on muotoiltu pääasiassa sinisestä denimista ja on katettu monissa kuvioissa sekä teemoja, jotka kunnioittavat muinaiseen taiteeseen. Aaltoista kukkia räjähdyksiin, nämä yksityiskohdat koskettavat puhtaalla valkoisessa sävyessä, käyttämällä kontrastia, joka varmasti kääntää päät.

Kuva Footpatrolin kautta

Kuva Footpatrolin kautta
Vasen kengän yli löydät punaisen alueen kielen varrella, kun taas oikea kenkä on annettu pari komplementaarisia nauhoja. Pyöristäminen kaiken pois on Jumpman-logo, joka on kohokuvioitu kumipäällysteen varrella, samoin kuin kaikki on saatavilla mukautetussa Nike-kengän laatikossa, joka on erityisesti tuotettu tämä erityinen julkaisu.

Huhui ottaa käyttöön joskus tänä syksyllä, Nike Air Jordan 4 “Sashiko” on poliisi erityisesti Jordanian faneille. Ymmärrämme, mitä uskot tästä rajoitetusta versiosta, sekä kun olet täällä, voit myös ottaa jalka katsella Union La X Air Jordan 4 Sp “Off Noir”!

Kuva Footpatrolin kautta

Kuva Footpatrolin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *