Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Kuinka poliisi Louis Vuitton X Nike Air Force 1 -kokoelma

Kuinka poliisi Louis Vuitton X Nike Air Force 1 -kokoelma

Louis Vuitton X Nike Air Force 1 on melko mahdollisesti yksi kyseenalaisimmista AF1 -kumppanuuksista. Yksi viimeisimmistä töistä, joihin Virgil Abloh työskenteli ennen kuin hänen ennenaikaisesti kulkemaan marraskuussa, lenkkarimaailma jäätyi kokonaan, kun tämä kokoelma esiteltiin Louis Vuitton SS22 -miesten kokoelman kiitotiellä kuusi kuukautta sitten. Kun nöyrä koripallokenkä, ilmavoimat 1 on nyt yhdistänyt kolme muotiteollisuuden suurinta pelaajaa.

Lähteidemme mukaan LV AF1: n piti alun perin vapautuvan vuoden 2021 lopulla. Ablohin ja hänen perheensä kunnioittamatta se on kuitenkin viivästynyt vuoden 2022 alkuun saakka. Tässä vaiheessa on vaikea kuvitella kuinka monta väriä on tarkoitus käynnistää. Pariisin muotitalon kevään/kesän 2022 näyttelyn aikana nautimme silmillemme ainakin kymmeneen pariin, mutta vielä enemmän on noussut esiin.

Tämä on täydellinen aika vapauttaa kuuma odotettu lajike ajattelemalla, että 2022 on 40 vuotta siitä, kun Bruce Kilgoren suunnittelema Nike-siluetti teki debyyttinsä. Kokoelma ylpeilee alhaisilta, keskuksilta, samoin kuin korkeimmista, samoin kuin jotkut suuret vaikutteet valkoisesta. Vaikka emme todennäköisesti näe minkään tyyppisiä vetoketjuja, lainatun tekstin, teknisen sanan ja dekonstruktion, on iso toiminto jokaisessa väolissa.

Louis Vuitton X Nike Air Force 1 -kumppanuuden saapuessaan erityispainos kenkälaatikkoon on tarkoitus vähentää erittäin pian. Odotetaan tarjoavan muutamassa sekunnissa jopa potentiaalisesti jättiläisellä kustannustunnisteella, jos haluat parin kiertoasi tällä kaudella, olemme koonneet muutaman vinkin sekä tekniikat siitä, kuinka voit maksimoida mahdollisuudet saada W!

Kuva Louis Vuittonin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Arpajaiset

Jos vaadit kokoelmasi Louis Vuitton Air Force 1: tä, ensimmäinen asia, jonka vaadit tekemään, on noudattaa meitä Twitterissä. Noudattamalla @Thesolesupplieria päivitämme sinut viimeisimpiin julkaisua ympäröiviin uutisiin, kun taas @ThesolerSecks pitää sinut lukittuna suoraan linkkiin ja mahdollisiin palautustietoihin.

Arvonnat ovat myös tärkeitä. Tällä hetkellä ketään heistä ei ole vielä virallisesti paljastettu, mutta kun he tekevät, löydät heidät kaikki oikein täältä ainoan toimittajan päällä. Sinun pitäisi odottaa melko rajoitettua valintaa, vaikka ajatellaan näitä AF1: tä, on Pyhän Graalin asemaa, joten jotta voit kokeilla mahdollisuuksiasi, joita voit kokeilla ja mennä useilla tileillä. Pitäen tämän sanottuna on syytä huomata, että jotkut vähittäiskauppiaat vievät rahaa ensin, joten näiden ajattelemalla on todennäköisesti melko mojova vähittäiskaupan kustannukset varmista, että sinulla on riittävästi sen läpi ennen kuin aloitat sisäänpääsyn.

Kuva Louis Vuittonin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike SnKrs

On vaikea selvittää tarkalleen, kuinka tarkasti LV AF1 -yhteisö käynnistyy, mutta jos se on jotain kuin Virgil Ablohin Dunk -matala kokoelma vuodesta 2021, se voi vähentyä satunnaisen allokoinnin perusteella. Jos palautat mielesi takaisin “rakas kesä” -alueelle, valittiin muutama onnekas lenkkaripäätä pääsemään jokaiselle väriaineelle viikon ohjelman aikana. Jotkut olivat paljon rajoitetumpia kuin toiset, mutta julkaisu oli enemmän tai vähemmän satunnaista. Kun valitset, saat rajoitetun ajan ostoksesi. Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada W, voit myös lainata kaverin tai kotitalouden jäsenen puhelimen kokeillaksesi onneasi!

SNKRS: n ylin kärki on, että kaikki takaisinmaksu ja osoitetiedot tallennetaan sekä varmennettuna. Paljon parempaa, anna pankkisi ymmärtää, että todella sinä teet sopimuksen vain, jotta he eivät aseta sitä pitoon. SNKRS tarjoaa myös paljon parempia mahdollisuuksia niille, jotka käyttävät sovellustaan ​​enemmän, joten jos et ole vielä varmistanut, että tarkistat muutamia interaktiivisia aineita ja katsella heidän videoita, jotka heillä on alustalla. Saat perusteellisemman tarkastelun tähän tarkista SNKRS-opas täällä.

Kuva Louis Vuittonin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Sotheby’s

Tässä kuussa paljastettiin, että 200 paria LV: n AF1: tä tulee myyntiin Sotheby’sin kanssa 26. tammikuuta – 8. helmikuuta. Tarjoukset alkavat mahtavasta 2000 dollarista sekä koko koko 5: stä menetelmästä 1800. “Aion mennä tällä reitillä pitäen sanottuna, syy siihen, miksi se on niin kallista, on, koska tuotot menevät Ablohin mustien muotiopiskelijoiden stipendirahastoon.

Heinäkuussa 2020 paljastettu “postmoderni” -stipendirahasto pyrkii tukemaan seuraavan sukupolven mustien muotimarkkinoiden johtajia. Tähän päivään mennessä kaksikymmentä “postmodernia” -tutkijaa on saanut 7500 dollaria korkeakouluopistopalkintoja rahaston kanssa. Seuraava tutkijaryhmä paljastetaan erittäin pian.

Kuva Louis Vuin kauttatton
Int’l -lähetys

Katso lisää

Louis Vuitton

Se menee ilmoittamatta, että kun ilmavoimat 1 Louis Vuittons laskee myöhemmin tällä kaudella, heille tarjotaan itse Louis Vuittonin kanssa. Aivan kuten Dior X Air Jordan 1 -julkaisu, joudut todennäköisesti menemään arpajaisjärjestelmään LV -verkkosivuston kautta, jossa saatat jakaa Apair. Toisin kuin perinteiset jälleenmyyjät, sinun on kerättävä AF1 henkilökohtaisesti, jos saat W: n, jos et ole verkossa lähellä Louis -myymälää, mahdollisuudet ovat kalliita myymälöitä lähelläsi pitämään heidän erittäin oman arvonnan, joten varmista, että varmista Pidä se lukittuna pohjaan saadaksesi lisätietoja niistä sen kehittyessä.

Jos tämä ei toimi, sinulla on vielä kaksi vaihtoehtoa. Voit joko mennä StockX: lle ja saada parin, joka lähetetään suoraan ovellesi tai siirtyä eteenpäin Facebookissa sijaitsevan ainoan toimittajan omistautuneen osto- ja tarjousryhmän kanssa, josta voit ostaa, myydä, ja jopa vaihtaa parin kunto -ohjaajia parille haluat. Et todennäköisesti saa niitä vähittäiskauppaan täältä, mutta meillä on melko hienoja että rehellisiä jäseniä, joten älä ihmettele, jos teet.

Ja se on se! Jos noudatat jokaista näistä vaiheista, sinulla on melko suuri mahdollisuus kopioida Louis Vuitton X Nike Air Force 1 -kumppanuus myöhemmin tällä kaudella! Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle toimittajalle hienointa mahdollisuuttasi kopioida, samoin kuin jos et ole varma, mitä kokoa saada, katso kätevää koon opasamme täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *