Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Palace X Adidas Ultra Boost 21 näkee kestävän asennuksen

Palace X Adidas Ultra Boost 21 näkee kestävän asennuksen

, kun elämme edelleen maailmassa, jossa ilmastonmuutos vahingoittaa maata jatkuvasti, tuotemerkit ovat alkaneet siirtää yrityksen etiikkaa kohti kestävämpää järjestelmää, kun Adidas on Yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka kiinnittyivät neitsyt polyesterin käytön poistamiseen vuoteen 2024 mennessä.

Osana kolmen Stripe-tuotemerkin matkaa Lontoon kasvatettu luistimen jäljennöspalatsin rullalautat ovat juuri hyppääneet kyytiin ympäristöystävälliselle yhteistyölle, joka on suunnattu välttämättömille. Kapselin eturintama? Palace X Adidas Ultra Boost 21.

Kuva palatsin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Palatsi-merkkiset ultra-lisäykset näkevät “mustan” ja “valkoiset” värit, jotka on valmistettu Adidasin PrimeBlue-tekniikalla. Jos etsit vegaanisia kenkiä, nämä ovat ei-brainer-poliisia. Erittäin kapea tyyny, jonka me kaikki olemme perehtyneet Adidas Boost -harjoittajiin, pysyy tässä suunnittelussa, kun taas luistimen brändin leikkisä estetiikka ilmestyy monivärisillä neuleilla kantapäästä varpaisiin. Kiertoyksikkö jalkojen ja palatsin Triferg-logon kohdalla kielillä, jotka sijaitsevat tämän yhteismerkintätarjonnassa.

Minkä Palace X Adidas Ultra Boost 21 Colourway kopioi? Jos et halua missata tätä pudotusta, ole valmis, koska he pudottavat 15. lokakuuta Palacen kautta ja valitse jälleenmyyjät verkossa. Pidä se lukittuna täältä viimeisimpien Adidas -pudotusten saamiseksi, ja niihin liittyvissä uutisissa Adidas Ultra 4d “Arizona State” on edelleen saatavana jälkeläisillä!

Kuva palatsin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *