Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Nike Dunk High “Laser Blue” on värillinen täydellisyyteen

Nike Dunk High “Laser Blue” on värillinen täydellisyyteen

usein vähemmän. Useiden hullujen värien julkaisemisen jälkeen näyttää siltä, ​​että Beaverton -tuotemerkki kääntää asiat alas loven Nike Dunk High “Laser Blue” -sovelluksella. Antamalla meille vakavat UNC -tunnelmat läpi ja läpi, tässä on kaikki mitä tiedämme tähän tulevasta pudotuksesta!

Tämä dunk on silmiinpistävä muistutus vuoden 2015 Air Jordan 1 “Powder Blue” -tapahtumassa, mutta on perusteellista, mutta hienostunut väriblokkinen muotoilu. Työskentelemällä terävän valkoisen pohjan yläpuolella kirkkaan siniset paneelit löytyvät yläosasta kontrastia, joka varmasti kääntää päät sekä kadulla että kentällä. Pieni kantapään veto -välilehti tekee paluun siitä takaiskua varten, kun taas rei’it varpaiden varrella tarjoavat sen klassisen ilmeen, jota me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Kuva Brandon1anin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Brandon1anin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, ja tämän alla löydät puhtaan valkoisen välipohjan. Tämä on sitten vuorattu täydentävällä sinisellä kumipohjalla, joka viimeistelee mallin.

Nike Dunk High “Laser Blue” odotetaan saapuvan tulevina kuukausina, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan parhaan mahdollisen mahdollisuuden kopiointiin! Kerro meille, lisäätkö nämä kiertoon myöhemmin tällä kaudella, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa syvällisesti Clot X Nike Dunk High -tapahtumaa!

Kuva Brandon1anin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Brandon1anin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *