Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Jordan 11 Concord käynnistää 1 tunnissa Nike Sneakrs UK: lla ?!

Jordan 11 Concord käynnistää 1 tunnissa Nike Sneakrs UK: lla ?!

Jos et vielä tiennyt, yksi kauden merkittävimmistä peleistä toistaiseksi alkaa kello 20.00 tänään. Liverpool on matkalla Pariisiin tähän Mestarien liigan showdowniin. Jos punaiset eivät voi voittaa PSG: tä, he saattavat joutua putoamiseen poistovaiheista. Ei voida kiistää sitä, tämä on jännittävä ottelu, mutta varmasti ihmettelet, mitä tämän on lopetettava erittäin haluttu Jordan 11 Concord?!

No, huhujen mukaan Nike on käynnistämässä tämän yksinoikeuden siluetin samaan aikaan aloitusajan kanssa. Se on totta, shokin laukaisu voisi tapahtua hiukan yli tunnissa Nike Sneakrs UK: n kautta.

Tämän ei pitäisi olla yhtä suuri yllätys, kun otetaan huomioon Jordanian ja Pariisin Saint-Germainin välinen kumppanuus. Palkkiona kaikille jalkapallofaneille, iloitset varhaisesta pääsystä yhteen kaikkien aikojen suurimmista Jordan Grailista. Pysy liimattuna Nike Sneakrs UK: lle kello 20.00 tänään!

Jos et onnistu kopioimaan Jordan 11 Concordin tänä iltana, virallinen käynnistys tapahtuu ensi viikolla. Pysy liimattuna @Thesolesupplieriin saadaksesi paljon enemmän päivityksiä ja hälytyksiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *