Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nike ‘Earth Day’ -pakkaus julkaisee tällä viikolla!

Nike ‘Earth Day’ -pakkaus julkaisee tällä viikolla!

Suunniteltu Steve Harrington.

Nike ‘Earth Day’ -pakkaus on melkein päällä. Steve Harringtonin suunnittelema ja joitain Niken vallankumouksellisimmista materiaaleista, tämä on pakkaus, jota et halua nukkua.

Tämä pakkaus koostuu kolmesta Niken ikonisimmasta siluetista ja siinä on joitain alkuperäisiä kuvia sivulla. käyttämällä maapallon grafiikkaa, “lämpeneminen”; Liikunnan tai halatan vuoksi nämä symboliset kuvat ovat olemassa edustamaan ilmaston lämpenemisen vaikutuksia planeetallamme.

Rakennettu Niken flyLeather -materiaalista. Tämä 50% nahkakuitumateriaali on sekä kevyempi että kestävämpi kuin perinteinen nahka. Tämän lisäksi tämä materiaali on myös paljon ympäristöystävällisempi.

Niken ilmavoimien 1 ‘Earth Day’ sisältää hahmon, jossa maa on selässään. Seuraavaksi on Nike Cortez ‘Earth Day’, jonka sama hahmo kattaa planeetan, kun taas Nike Blazer Low ‘Earth Day’ näkee planeettamme saavan hikoilun harjoituksensa aikana.

Näyttelemällä näitä tulevia pareja hänen viimeisimmässä “Magic Hour” -näyttelyssään, lenkkarit osoittivat osuman näyttelijöiden kanssa. He jopa saivat kurkistaa uudelleensuunniteltuun laatikkoon vielä yksinoikeudella Harrington -malleilla.

Nike ‘Earth Day’ -pakkaus on käynnistänyt Nikessä 22. huhtikuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *