Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Kaikkien aikojen hienoimmat Halloween-inspiroimat lenkkarit

Kaikkien aikojen hienoimmat Halloween-inspiroimat lenkkarit

Halloween on täynnä ikääntymättömiä perinteitä, olipa kyse sitten kurpitsan veistämisestä, omenapojasta tai pukeutumisesta omituisiin pukuihin. Samoin loma, jossa lenkkarit tuotemerkit kokoontuvat vähentämään muutamia kauden armoisimmista kengistä! Ottaen motivaatiota kauhukielistä tai myyttisiltä olennoilta, Adidas, Nike -yrityksen kaltaisista liiketoiminnoista, samoin kuin pakettiautot menevät lokakuussa vähentämään joitain tappajapotkuja.

Kun Halloween näkyy aivan nurkan takana, katsomme taaksepäin muutamia kaikkien aikojen kammottavimpia creppejä. Onko sinulla minkäänlaista näitä pelottavia jalkinevaihtoehtoja hiusten nostamisessa? Kerro meille, ja muista pitää silmäsi kuorittuna sekä nykyisten ja suurimpien lenkkarien ja katuvaatteiden hengen myyjälle!

Kuva Niken avulla
Nike SB Dunk Low “Mischief Night” (2019)

Halloween -jalkineiden suhteen Nike SB Dunk matala “Mischief Night” rasti jokaisesta laatikosta! Tyyli on täynnä ghoulish-viitteitä “temppusta”, samoin kuin “hemmottele”-tunnus, joka on painettu kantapään yli Jack-O-Lantern-virnistävään sopimukseen, jonka kanssa syövytetään varpaaseen. Se on kaikki valmis perinteisillä Halloween-väreillä, puhumattakaan limanvärisestä ulkopohjasta jalkojen alla.

Kuva Titololla
Nike Air Force 1 “Skeleton” (2018)

Vaikuttaa siltä, ​​että Nike Air Force 1 “Skeleton on nyt päättymässä vuosittaiseksi eräksi. Viime vuonna meillä oli vilkas” oranssi “, kun taas tänä vuonna saamme vahvan” violetin “, jota katsomme eteenpäin.

Kaiken tämän sanoman kanssa parhaan parin on oltava OG: n “valkoinen”. Se oli aivan ensimmäinen kerta, kun olimme nähneet täydellisen luurankotulostuksen, joka oli syövytetty AF1: n sivuseinämän varrella. Se ei kuitenkaan ollut parasta-nämä istuivat täysin pimeässä hehkupohjassa jalkojen alla. Nämä ovat ehdottomasti parhaimpia Halloween-inspiroimia lenkkarit, jotka Swoosh-tuotemerkki on julkaissut.

Kuva koon avulla?
koko? X Vans Sk8-Hi “Halloween” (2019)

Pakettiautot eivät koskaan petä, kun se liittyy sekä kooltaan? X Vans Sk8-Hi “Halloween” pitää ehdottomasti kakun yhdeksi heidän pelottavimmista. Oudotettujen bittien yksityiskohtien, kuten hämähäkkiverkkojen ja poikkiveiden, täytettyjä, jopa sivuttais- ja mediaalisten sivujen jazzraidat on korostettu purppuralla ja kalkki-ympäristöystävällisellä viimeistelyllä. Kaiken pyörittämiseksi “temppu” ja “hoita” -tekstin painettuna nauhoille nyökkääen Halloween -tapaan, jota me kaikki käytimme tekemään lapsina.

Kuva asfalttikulta
Nike Air Max 90 “Halloween” (2014)

2014 oli vuosi, joka toi sinulle kausipakkauksen Air Maxista kunnianosoituksena kurpitsalle, muumioille ja kaikelle kauhistuttavalle. Nike Air Max 90 “Halloween” nähdään täällä kuvioiduilla yläosoilla yhdessä premium -mokkanan kerrosten kanssa. Juuri ne läpikuultavat ulkopohjat tekivät niistä jopa paljon halutumpia.

Jos yrität löytää puettavan Halloween -lenkkarien parin, älä etsi enää. Tämän AM90: n syksyiset värit tekevät siitä syksyn kauden parhaan parin.

Kuva repgod88: n avulla
Nike SB Dunk matala “muumio” (2021)

Jos olet Undead -fani, Nike SB Dunk Low “muumio” on ihanteellinen kadulla. Kääretty vaaleanharmaisiin siteisiin muinaisen egyptiläisen mumifikaatioprosessin simuloimiseksi, pari synkkisiä silmiä korvaa tavanomaisen Nike -kantapäätä selän ympärillä.

Vaikka se voi näyttää alusta alkaen melko yksinkertaiselta, kun sammutat valot, huomaat, että välipohja todella tarjoaa ghoulishin ympäristöystävällisen hehkua, joka varmasti kääntää päätä tällä pelottavalla kaudella.

Kuva Niken avulla
Nike Air Max 90 “Spider Web” (2020)

Viime vuonna julkaistiin outo “Spider Web” -paketti, vaikka haluaisimme puhua molemmista lenkkarista, Nike Air Max 90 “Spider Web” on ehdottomasti paljon parempi kahdesta. Tämä AM90 on valmistettu täysin mustassa nahassa, se on peitetty 3M: n ääriviivat, mikä tarjoaa sille hämähäkin verkko-inspiroiman ilmeen. Nämä ovat arachnofobin pahin painajainen.

Kuva Niken avulla
Valkoinen X Nike Blazer “Spooky” Pack (2018)

Emme voi puhua kaikkien aikojen parhaimmista Halloween-lenkkarista keskustelematta Virgil Ablohin off-white X Nike Blazer “Spooky” -pakkauksesta vuodelta 2018. Sisältää legendaarisen Blazer Mid -mallin, yksi Colourway nyökkää kurpitsaan, kun taas toinen on vaikuttanut vaikutelmasta. viikatemies. Ne tarjoavat edelleen yli 1000 puntaa jopa kolme vuotta myöhemmin, joten jos näet DS -parin minkä tahansa tyyppiseltä pienemmältä kuin poliisi suoraan pois, koska olet vain osunut jättipottiin.

Kuva selekaattorin avulla
Nike SB Dunk Low “Dead of the Dead” (2006)

Halloweenia ei ajatella kauhistuttavaa tapahtumaa kaikissa kulttuureissa. Ota vain Meksiko, jossa samanlainen loma tapahtuu lokakuussa, nimeltään päivän päivä tai dia de Muertos espanjaksi. Tämä on paljon enemmän juhla kuin mikään muu, aika juhlia elämää ja kuolemaa. Vilkkaat juhlat, jotka tapahtuvat keskuudessa ja eteläisissä alueilla, ovat motivaatio tämän vuoden 2006 julkaisun takana. Laina CO: ltaJuhlavierien käyttämät kompasteet, luurankoteemat on painettu rajoitetun painos Nike SB Dunk Low “Kuolleiden” päivä.

Kuva pakettiautojen avulla
Pakettiautojen “kauhu” -paketti (2021)

Vuonna 2021 pakettiautot veivät Halloween-inspiroiman kenkäpelinsä täysin uuteen ulottuvuuteen pakettiautojen “kauhu” -pakkauksella. Kuusi luistinvalmiutta lenkkaria, jokainen kunnioittaa erilaista kauhuelokuvaa, mukaan lukien “IT”, “The Shining”, “Perjantai 13.”, sekä “Lost Boys”, muutamia mainitakseni.

Kuva lenkkarin bar Detroitin avulla
Nike SB Dunk High “Jason Voorhees” (2007)

Nike yritti vielä yhden Hollywood-iskunsa vuonna 2007 heidän viimeisimmän Halloween-inspiroimansa lenkkarinsa vuoksi, tuloksena oli Nike SB Dunk High “Jason Voorhees”. Tällä punaisella, valkoisella ja mustilla yläpuolella olevilla dunk muodostaa täysin niillä punaisella, valkoisella ja mustilla yläosassa täysin sen veren roiskunut jääkiekkomaskin, jota Jason käytti “perjantaina 13. päivä”. Harvinaisuutensa ansiosta nämä asettavat sinut edelleen yli 1500 puntaa jälleenmyyjämarkkinoille, joten ne ovat ehdottomasti yksi tämän luettelon kalleimmista.

Kuva adidasin avulla
Monsters Inc X Adidas Forum Low “George Sanderson” (2021)

Vaikka hirviöt eivät ole niin outoja tai pelottavia kuin muut täällä olevat lenkkarit, Monsters Inc X Adidas -foorumin matala “George Sanderson” -kengät piirtävät motivaatiota muutamasta rakastetuista hirviöistämme ja tarkista, että kaikki Halloween-parien vaatimukset ovat tumma ja grungy.

Hänen voimakas oranssia värisuunnitelmansa on edustettuna tämän kengän kohdalla Clumsy George Sandersonin innoittamana, joka on osa Monsters Inc: n franchising -ohjelmaa.

Kuva Pablo951: n avulla
Nike Air Force 1 “Halloween” (2005)

Patenttivalmistetuista ilmavoimista 1 ei ole pulaa, mutta harvat ovat yhtä silmiinpistäviä kuin Nike Air Force 1 “Halloween” vuodesta 2005. Jaettu värisuunnitelma näkee, että perinteinen oranssinvarjo, joka on ristiriidassa tumman mustan kanssa Jack O’Lantern -sovelluksen suhteen vapautus. Kengät noudatettiin vuonna 2006 vielä varkaimmalla luovutuksella; Molemmat parit, joissa on naamioitunut konnateema kantapäällä.

Kuva nykyaikaisen tunnetuimuksen avulla
Nike SB Dunk Low “Freddy Krueger” (2006)

Kaiken pyörittämiseksi olemme yksi tunnetuimmista Nike SB -julkaisuista, dunk matala “Freddy Krueger” vuodesta 2006. Kirjoittamisen jälkeen, jos haluat saada pari Halloween -vaikutteisia lenkkarit toissijaisilla markkinoilla, jotka asettavat sinut takaisin Noin 50 000 dollaria USD. Se ei ole vain yksi Niken harvinaisimmista SB: stä, mutta niitä pidetään Halloween-aiheisten jalkineiden huipun.

Suoritus on häikäisevä Niken kanssa jopa menemällä niin pitkälle, että lisää veren roiskua yläosaan. Mitä muuta lainaa Freddy Kruegerin asusta, paljon etenkin niin punaisesta ja mustasta raidallisesta villapaita. Sarjamurhaiseen sarjamurhaajaan vaikuttavalle kenkälle nämä ovat suunnilleen yhtä silmiinpistäviä kuin se saa.

Paras Nike SB Dunk Colourways
Paras Air Jordan 1 Colourways
Paras Nike Air Max 1 Colourways

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *