Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Voittamaton X Nike Dunk Low Sp “ruokasali” paljastuu

Voittamaton X Nike Dunk Low Sp “ruokasali” paljastuu

voittamaton ei ehdottomasti ole täydellinen muukalainen, kun kyse on dunkista. Kahden viime vuosikymmenen aikana Los Angelesissa sijaitseva myymälä on työskennellyt siluetissa lukuisia kertoja, viimeisen kerran vuoden 2016 kanssa. Pitämällä sanottu, näyttää siltä, ​​että Power-duo saattaa yhdistyä jälleen kerran voittamattomalle X Nikelle Dunk Low Sp “ruokala”, samoin kuin tässä on ehdottomasti mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Jatkamalla Dunk Low Hype, joka on täysin hallitseva 2020, “ruokasali” sisältää all-side-rakennus, joka on yhtä palkkio kuin se saa. Työskentely “sitruunan pakkasen” pohjalla, ruskea “ruokasali” -päälliköt toimivat yläpuolella täysin vastakkaiselle estetiikalle.

Sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla sileä nahkaa koristaa Nike Swooshia, samoin kuin kaiken pois päältä on Undftd: n allekirjoitus viisi lakko -logoa, joka on hienosti brodeerattu sivusuunnassa, pyöristäen ylpeänä yhteistyöhön.

Vaikka nämä ovat tällä hetkellä vain mallistumia, ne tarjoavat meille melko hienon käsitteen siitä, millainen UNDFTD X Nike Dunk Low Sp “ruokailu” näyttää siltä, ​​kun se näkyy kesäisin 2021. Ymmärtäkäämme, jos tarttuvat tarttumaan Pari henkilökohtaiseen kokoelmasi, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsoa ensimmäistä kertaa Kasina X Nike Dunk Low!

Kuva PY_RATES: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *