Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Aimé Leon Doren Teddy Santis on nimitetty viime viikolla New Balance’s Made in USA: n

Aimé Leon Doren Teddy Santis on nimitetty viime viikolla New Balance’s Made in USA: n

innovatiiviseksi johtajaksi, New Balance -faneja käsiteltiin tulevalle lenkkarikumppanuudelle Teddy Santis New Yorkissa sijaitsevan elämäntapa sekä Streetwear Aimé Aimé Leon Dore tarkistaen jalkineiden etiketin NB550 -koripallokengät, jotka he elväsivät arkistoista viime vuoden lopulla neljässä vahvassa väriaineessa. ALD: n luoja on viime aikoina ollut tärkeä hallussaan New Balance’s Burzing Hype, samoin kuin se, mikä voi olla tällä viikolla suurin uutinen, samoin kuin kiistatta koko vuosi, duo on paljastanut merkittävän etenemisen heidän pitkäaikaisessa yhteydessään. nimittämällä Sanisin virallisesti heidän uuden USA: n tuotemerkin uuden tasapainon innovatiiviseksi johtajaksi.

USA: n linjalla valmistetun Bostonissa sijaitsevan urheiluvaatteiden merkinnät ovat vähintään 70 prosenttia, samoin kuin kiistatta merkittävä lenkkarinpäiden suosikki. Siinä on välttämättömiä siluetteja, kuten New Balance 992, uuden tasapainon 997 lisäksi, jonka kanssa he työskentelivät yhdessä vuonna 2019.

väärä

Muutaman Aimé Leon Dore X -sarjan uuden tasapainon jälkeen, jotka pitivät näkyviä malleja, kuten 550, 827, 990v2, 990v5, 997, ja 1300, voimme vain olettaa, että Santis tulee lisäämään tunnettuja uusia tasapainon kunto -ohjaajia Urheilunsa ja muodin eteenpäin suuntautuvan estetiikan avulla tarjotaan samalla myös New Yorkin suriseva elämäntapa ja henki tuotemerkin imagoon.

Kuva Teddysantisin kautta
“Minua vedettiin uuteen tasapainoon menetelmään, jonka se on kehittänyt yrityksen, joka on perustettu arvoihin, kuten eheyteen ja aitouteen, sen sijaan, että ohi hype”, Santis toteaa. “Näen valtavan mahdollisuuden kertoa aitoja tarinoita aitojen ihmisten kanssa eturintamassa tuottaen maailmanlaajuisia kampanjoita, jotka yhdistävät perusarvomme maailmaan.”

Toistaiseksi ymmärrämme vain Santisin uudessa toiminnassa New Balance -tapahtumassa, että hänen ensimmäinen kokoelmansa brändin kanssa tulee valinta myymälöihin maailmanlaajuisesti vuonna 2022, kuten hän mainitsi Instagram -julkaisun ja mainonnan kautta sunnuntaina New York Times, mutta kuitenkin kuitenkin Voit olla varma heti, kun paljastetaan lisää, että olemme ensimmäinen, jonka avulla voit ymmärtää kaikki uudet tasapainon julkaisupäivät, uutiset ja paljon muuta. Kun olet täällä, voit myös tarkastella paremmin odotettua AIME Leon Dore X New Balance 550 -kumppanuutta, joka on asetettu vähenemään tänä keväänä!

Kuva Teddysantisin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *