Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Adidas Ultra Boost ‘Scarlet’ -tapahtumaan vaikuttaa kaupungin sade

Adidas Ultra Boost ‘Scarlet’ -tapahtumaan vaikuttaa kaupungin sade

, kun taas Adidas Ultra Boost -kokoelmaa ympäröivä hype on kuollut myöhään, ei ole kysymys siitä, että he ovat vielä muutamia parhaimmista lenkkarista, jotka ovat tällä hetkellä peli. Nyt kolme raitaa on vapauttanut upouuden Colourwayn, joka varmasti saa sinut laulamaan sateessa!

Kaupungin sade vaikuttaa tähän erikoispainos UB: hen. Mukana täyden primeknit -yläosan, joka on painettu bokeh -efektillä, se on kuin etsit lasiikkunaa sateen upotetun metropolin yli. Kolme raitabrändiä osuu sekä sivuttaiseen että mediaaliseen häkkiin, joka on maalattu kaltevuuteen, joka haalistuu silmiinpistävästä punaisesta kanarian keltaiseen.

Astuessasi alaspäin, löydät täyspitkän välipohjan mukavuuden suhteen, joka on valmistettu pääkaupunkiseudun tutkijoille, samoin kuin kestävä mannermaista kumi -infusoidut ulkopohjat, samoin kuin lenkkarit, joilla on paras tasapaino tyynyjen ja pitoa välillä.

Tällä hetkellä Adidas Ultra Boost ‘Scarlet’ tarjotaan vain Kiinassa, mutta laajemman julkaisun odotetaan vähentävän minkäänlaista päivää nyt. Vaikka se ei ehdottomasti ole aihe, johon haluat uskoa etenkin kuumina kesäkuukausina, nämä ovat kädet alas, muutama viimeisimmän muistin silmäänpistävimmistä UB-väreistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *