Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Onko Adidas Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ saaminen uudelleen?!

Onko Adidas Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ saaminen uudelleen?!

Todennäköisesti halutuin Adidas Yeezy 350 Colourway, ‘Turtle Dove’ esiteltiin takaisin vuoden 2015 kesällä5. Suosittuaan sen helpon liukastumisen kaltaisen tunnelmansa vuoksi, lenkkarit esittelivät erittäin ainutlaatuisen mallin, koska Primeknit -pukeutuessa yläosaan sekä valkoisen TPU -pohjan, joka kääri täyspitkän välipohjan ympärille.

Nyt, kolme vuotta myöhemmin, näyttää siltä, ​​että ‘Turtle Dove’ saattaa olla saamassa uudelleen. Satunnaisesti Yeezy -tarjonnan pinta -ala, verkkosivusto pyytää käyttäjiä menemään sähköposteihinsa vielä enemmän päivityksiä, vihjaamalla mahdolliselle palautukselle. Lisäksi aivan ensimmäinen ‘beluga’ ja OG 750 ‘Brown’ ovat myös ilmestyneet sivustoon, myötävaikuttaen mysteeriin.

Vaikka emme ymmärrä, oliko tämä vain häiriö Matrixissa, on syytä pitää se lukittuna ainoan tarjoajaan lisää uutisia, kun se kehittyy! Associated News -lehdessä Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner Restock -päivä on työnnetty takaisin!

Jos uskot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *