Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” saa julkaisupäivän!

Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” saa julkaisupäivän!

Alkuperäisellä Powerwall “Limonadella” vuodesta 2006 asetettu massiivinen paluu tänä vuonna, meillä on nyt virallinen julkaisupäivä Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade”, joka on yhtä maukas.

Alkuperäisen teeman jatkoa Air Max 1 “Limeade” sisältää rohkean vihreän värivalikoiman ja se on valmistettu monista ylellisistä materiaaleista. Työskentelemällä hengittävällä mesh -pohjalla, nahka käärii koko kengän ympärille satiini -kiilto, joka on pehmeä ja sileä kosketus. “Ilma” -teksti on täynnä yläosaa kuplamaisessa kirjasimessa, keltaisella korostetaan kantapäällä väripopin saamiseksi.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Pehmeät keltaiset nauhat sitovat kaiken toisiinsa, kun taas täydentävä Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli. Kaiken pyöristämiseksi tuulettimien suosimista hedelmien grafiikka saapuu kielelle ja pohjalliselle, viimeistelemällä mallin.

Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” -tapahtumaa ei pidä ehdottomasti jättää väliin Nike SnKRS: n kautta 19. syyskuuta, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjavarastoon parhaan mahdollisuuden kopiointiin! Kerro meille, mihin Colourwaylle aiot mennä, ja niihin liittyvissä uutisissa Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” palaa kolmessa väriaineessa!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *