Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Julkaisu muistutus: Älä missaa Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Julkaisu muistutus: Älä missaa Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Nike Dunk High Retro “Syrakuse” on helposti yksi vuoden toistaiseksi odotetuimmista julkaisuista, emmekä ole tarkalleen hämmästyneitä ottaen huomioon kuinka Dunk Heavy on ollut toistaiseksi. Täällä nähtynä dynaamisessa oranssissa ja valkoisessa värisävyisessä ilmeessä vuoden 1984 klassikko näyttää paremmalta kuin koskaan ja epäilemättä toimii vankkaan keskipisteenä asuun!

Täällä ainoassa toimittajalta onnistuimme saamaan kädet pariin ennen julkaisua ja olemme vallanneet joitain jalkakuvia esitelläksemme tulevia dunkeja kaikessa kunniassaan. Lue tarkemmin ja kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat ostamaan mahdollisuuden kopioinnissa!

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Klassinen dunk -paneeli on valmistettu premium -nahasta yläpuolella, ja ne ovat läsnä kuin koskaan, kun sekä oranssit että valkoiset paneelit ovat toisiaan kontrastina. Niken allekirjoitus Swoosh -logo kulkee siististi sekä sivu- että mediaalisten sivujen yli, kun taas Nike -kirjaimet painettu kielelle toiselle merkkituotteelle. Paljon pehmusteita sijaitsee nilkkojen ympärillä nyökkäyksenä siluetin tuomioistuimen alkuperään yhdessä tunnettujen rei’itettyjen varpaiden kanssa, jota alun perin käytettiin ilmanvaihtoon.

Jalko, paksu valkoinen välipohja piilottaa täyspitkän Nike-ilmatyynyn, joka oli huippuluokan takaisin päivällä. Oranssi ulkopohja kiertää ulkonäöstä ja voimme vakuuttaa teille, että nämä ovat tänään yhtä mukavia kuin koskaan ennen. Jos etsit luotettavaa päivittäistä lenkkaria, voit harvoin mennä pieleen parin kanssa!

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk High Retro “Syracuse” on tarkoitus käynnistää tietyissä myyjissä Internetissä torstaina 11. maaliskuuta. Jos haluat kopioida, varmista, että siirryt omistautuneelle tuotesivullemme kaikille myyjille, jotka varastoivat paria ja hyödyllistä luetteloa myös arpajaisista! Sillä välin, pidä se lukittuna parhaiten täältä kaikki viimeisimmät jalkineiden maailmassa ja muista tarkistaa nämä hulluja tarjouksia jälkeläisillä, kun olet täällä!

Nike Dunk High Retro “Syracuse”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *