Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings C.P. Liiketoiminta jatkaa puolikeskuksen syntymäpäivätapahtumiaan Sebago Collab

C.P. Liiketoiminta jatkaa puolikeskuksen syntymäpäivätapahtumiaan Sebago Collab

italialaisten vaatteiden asiantuntijoilla C.P. Liiketoiminta juhlii edelleen 50 -vuotisjuhliaan kumppanuudella Sebagon kanssa. Tämä odottamaton pariliitos on toukokuussa pidetyn Patan kanssa ja viimeisen kuukauden vuosipäivän kirjan julkaisun kanssa. Tämä kapseli merkitsee “Cinquanta” -juhlansa luku 5.

Tämän kapselikokoelman, jonka italialaiset subkulttuurit inspiroivat menetelmiä, joilla italialaiset subkulttuurit omaksuivat molemmat tuotemerkit 80-luvun alkupuolella, pyrkii kunnioittamaan vanhoja aikoja sekä retro-tyylisillä tyylillä että muodolla.

Suurin osa tästä pienestä kapselista integroi kuuluisan M.T.T.N. Windbreaker, kappale, johon vaikuttaa vintauoitu purjehdus estetiikka. Tässä kappaleessa on kevyt tuuli ja vedenkestävä kuori, jossa on irrotettava huppu sekä uritettu kaulus. Teos on sisustettu kolmessa eri sävyssä, nimeltään “Fiery Red”, “Nugget Gold” ja “Total Eclipse”, jokaisella kappaleella on allekirjoitusväri energisen värjäysprosessilla.

Allekirjoitus Windbreakerin rinnalla kokoelma pidetään perinteisessä Sebagon telakoissa. Itse Slouch on käynyt läpi samanlaisen värjäysprosessin kuin takki, joka takaisi vastaavuuden ja ilmaiset äänet.

Koko kokoelma tarjotaan nyt osoitteessa C.P. Yrityksen verkkosivusto, joten älä odota tätä! Muissa uutisissa saat ensimmäisen katsauksesi 2021: n Patta X Nike Air Max 1: stä.

Kuvia C.P. Yhtiö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *