Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Kuinka muotoilla Puma-tyylinen ratsastaja OG “elinvoimainen oranssi”

Kuinka muotoilla Puma-tyylinen ratsastaja OG “elinvoimainen oranssi”

, jolloin Puma tulee nopeasti yhden vuoden lenkkarimerkkien joukosta, on erittäin helppo nähdä, miksi kun katsot tarkemmin Puma-tyyliä Ratsastaja OG “elinvoimainen oranssi”. Puma on ottanut inspiraatiota klassisesta tyyliseltä ratsastajalta, joka hallitsi lenkkarit teollisuutta 80 -luvulla, ja se on ostanut tämän uuden sopeutumisen vuoteen 2019 bangilla.

Puma -tyylinen ratsastaja OG “Elävä oranssi”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Valitsemalla dynaamisen oranssin värivalikoiman suurimman osan yläosasta, tämän torjuvat asiantuntevasti yksiväriset osumat, jotka löytyvät lopusta lenkkarista. Tullessaan brändäys kantapäähän, kieleen ja sivuseiniin, Puma on todella lyönyt tämän laukaisun puistosta. Tämän kengän näyttämiseksi olemme valinneet asun, joka on yhtä unikko, trendikäs ja mukava.

Alkaen mestarien käänteisen kudoksen Smock -takista sinappivärillä. Tarjoamalla lenkkarille ihanteellisen tonaalisen komplimentin, ylimitoitettu istuvuus ja katuvalmis estetiikka on ajaton klassikko.

Puma -tyylinen ratsastaja OG “Elävä oranssi”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Pohjassa tullessa meillä on paljon enemmän katuvaatteiden ääniä Carhartt Wip Cargo -lehden muodossa. Amerikkalaisen työvaatteiden etiketin ja tavanomaisen lastin välissä oleva hybridi on löytänyt ihanteellisen sekoituksen käytännöllisyyden ja tyylin välillä.

Puma -tyylinen ratsastaja OG “Elävä oranssi”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Nämä ASOS Design Short Chunky -ketjun ja rengaspakkauksen kanssa kiillotetut hopeat, nämä hopeatakuu, että asu on sidottu saumattomasti. Syksy/talvi sopii, joka on joka tapauksessa yhtä hyvä kuin lenkkari, emme voi odottaa rokkaamista näillä garmeilla tällä kaudella.

Helposti yksi vuoden 2019 puhtaimmista lenkkarista, Puma -tyylinen ratsastaja OG “elinvoimainen oranssi” on saatavana nyt koon kautta? Kun noutat parin, muista näyttää meille, mitä olet tyydyttänyt sen.

Puma -tyylinen ratsastaja OG “Elävä oranssi”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *