Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Luonto vaikuttaa uuteen Carhartt WIP X Converse Chuck 70 Low

Luonto vaikuttaa uuteen Carhartt WIP X Converse Chuck 70 Low

Tärkeä lisäys Shoedrobesi, Carhartt WIP X Converse Chuck 70 -siluetteihin vaikuttavat kuviot ja luonnossa löydetyt rakenteet. Jokainen pari luodaan lausunnon antamiseksi jokaisella vaiheella, ja silittää tilan tyylikkään ja toiminnallisen välisen tilan.

Kuva käännöksen avulla
Aivan ensimmäinen pari pakkauksessa on saatavana palaneen oranssinvärisesti. Päällystettynä metsäpuiden tummilla luonnoksilla naamiointityyli vaikuttaa. Tällä tyylillä synteettinen materiaali korvaa normaalin kankaan, jotta saadaan paljon kestävämpi kenkä, joka kestää ajan kokeen. Paksulla pohjalla, joka tarjoaa nyökkäyksen paksulle kunto -ohjaaja -trendille, vohvelin kulutuspinta tarjoaa otteen, josta Chuck 70 on kuuluisa.

Kuva käännöksen avulla
Pakkauksen toinen tyyli on jonkin verran helpompaa käyttää. Branding on valmistettu sekä yksinkertaisesta mustasta ja valkoisesta väriaineesta, joka on valmistettu kantapäässä, jotta korostetaan lisää.

Voit saada kädet Carhartt Wip X Converse Chuck 70 Low -parin pariin Carhartt -verkkokaupasta Ihanteellinen nyt. Lisäksi jos olet jotain kuin me, lisäät molemmat nämä lausunnot lenkkarit laukkuun.

Kuva käännöksen avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *