Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” saa bedzzled Crystals

Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” saa bedzzled Crystals

Christian Tesserin Air Max 97: llä on kiistatta yksi tunnetuimmista Nike -malleista, joka on koskaan lyönyt jalkineteollisuutta, koska se otettiin käyttöön 90 -luvun lopulla. Sen jälkeen kun Swoosh -tuotemerkki julkaisi uudelleen AM97 OG “Silver Bullet” vuonna 2017 juhlimaan siluetin 20 -vuotisjuhlaa, pari on nyt palannut takaisin listalle, vaikka uudessa Luxe -makeoverissa, joka epäilemättä loistaa kirkkaimman valon Sinun kokoelma. Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” on yksi lukuisista ennakoiduista julkaisuista urheiluvaatteiden valtavasta tänä vuonna, jonka Air Max -harrastajat haluavat turvata, joten lue, kun tarkastelemme kattavaa tarkastelua tähän uuteen iteraatioon!

Yksi suurimmista näppäimistä, jotka lenkkarit ampuvat luokassa , monet lenkkarit tuntevat nämä lähestymistavat. Mutta sellainen, joka ei koskaan kykene portaamaan meitä, on täysin Twinkling -sidokset aitoista Swarovski -kiteistä, kuten ne tuskin koskaan tulevat.

Kuva Niken kautta
Pohjainen, joka on samanlainen kuin Nike Air Max 97 LX “Swarovski Silver Bullet” käytännöllisesti katsoen neljä vuotta sitten Nike Air Max 97 LX “Swarovski Silver Bullet näkee pienen swooshin keskitetun” polaarisen sinisen “väriväylän kuin klassisen punaisen. Sivujen poikki aaltoilevat paneelit, jotka vetävät voimakasta inspiraatiota japanilaisista luodijunoista Tesserin legendaarinen muotoilu sijaitsee terävän valkoisen välipohjan yläpuolella, joka piilottaa täyspitkän näkyvän ilmayksikön, jota massat rakastavat edelleen sen koko päivän tyynyistä ja mukavuudesta. Bedazzled Air Max 97 pyöristetään vihdoin lisäbrändäys yksityiskohdilla kielestä, pohjallisista ja kantapäästä.

Nike Air Max 97 “Swarovski Polar Blue” huhutaan globaalista julkaisusta tulevina viikkoina. Kerro meille, rikkotko pankin näillä potkuilla ja siihen liittyvissä uutisissa, DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” vuodesta 2005 julkaisee uudelleen tällä viikolla! Pidä se lukittuna parhaiten täällä ainoan palveluntarjoajan kanssa pysyäksesi Nike Trainer -julkaisupäivät, uutiset, päivitykset, kiusaajat ja lukuisat paljon muuta.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *